ProVoet

Onze voeten worden dagelijks veel belast. Toch krijgen de voeten de minste aandacht bij onze dagelijkse verzorging, met als gevolg allerlei voetklachten, zoals branderige voeten door overmatig eelt of pijn door een ingegroeide nagel of likdoorn. Pijnlijke voeten kunnen voorkomen of verholpen worden door een bezoek aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Uw voeten krijgen dan de behandeling die ze nodig hebben.

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ongeveer 12000 leden. Provoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure en medisch pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

ProCert

ProCert is het kwaliteitsinstituut voor medisch pedicures en heeft het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP) ontwikkeld. Consumenten, verzekeraars en ketenpartners verlangen dat pedicures hun kennis en vaardigheden op peil houden. Het KRP is een registratiesysteem voor pedicures welke is ontwikkeld om de kwaliteit en professionaliteit te verbeteren, te borgen en zichtbaar te maken.

 

 

Klik op onderstaande YouTube-filmpje voor meer informatie over de ProVoet pedicure